About

Oricine are curiozitatea să intre aici va găsi ştiri economice, comentarii, analize (unele ale mele, altele ale altora şi care mi s-au părut interesante), link-uri utile, legal alerte şi tendinţe legislative (în special la nivel internaţional), job hunting tips (n-am găsit o expresie mai bună în limba română), experienţe proprii şi poveşti profesionale. Sper să vă placă şi/sau să vi se pară suficient de util şi/sau intersant sau amuzant pentru a reveni… în mod repetat. 🙂

M-aş bucura dacă din când în când veţi zâmbi când veţi citi cele scrise aici. Pentru mine contează mai puţin dacă râdeţi cu mine sau de mine, ci că vezi zâmbi, pentru că eu cred cu tărie că discuţiile profesionale nu trebuie să fie neapărat sobre. Şi când te pasionează ceea ce faci, faci cu zâmbetul pe buze. 🙂

Prin intermediul acestui blog încerc să întreţin un loc unde să pot discuta cu oricine despre subiectele profesionale care mă interesează, să învăţ de la alţii mai mult decât ştiu şi să împărtăşesc cui este interesat ceea ce am învăţat.

PS. Este un blog în limba română pentru că sunt convins că avem mai multă nevoie să discutăm şi să ne împărtăşim experienţele şi cunoştinţele local, respectiv să facem întâi ceva în curtea noastră înainte de… orice altceva. 🙂  Totuşi, unele articole, maxime, comentarii, analize sau mai ştiu eu ce vor fi in limba engleză pentru a păstra savoarea şi sensul expresiilor iniţiale, iar unele dintre link-urile semnalate vor trimite la site-uri şi/sau articole în limba engleză din acelaşi motiv şi/sau pentru a indica autorul real.

PPS. Comentariile, opiniile, analizele şi informaţiile de pe blog nu angajează sau implică în vreun fel nici un angajator, anterior sau prezent, nu sunt informaţii confidenţiale sau de natură să afecteze în mod negativ imaginea cuiva.

Advertisements

2 Responses to About

 1. Miezu` says:

  avem pana si disclaimer, Mr Ovidiu, I’m impressed : )
  ma delectez deocamdata cu desaga, caci mi-ai inseninat ziua cu berzele dumitale, dar urmeaza sa te rascolesc si pe aici.
  hai, spor la scris!
  cu drag, cha-cha, one! : )

  • Miezule, mă bucur că-ţi plac berzele, o să mai caut. 🙂

   Oricum, referitor la disclaimer, e musai, şi chiar şi aşa trebuie să aleg cu grijă subiecte şi opiniile, pentru că lucrez în bancă şi, pe lângă bunul simţ inerent, există anumite limitări profesionale. Nu cred că aş scrie semnificativ diferit dacă aş avea altă meserie, dar am grijă de potenţialul risc reputaţional. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s